Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/2956
|
Название: | Перетравність поживних речовин у індичок, що споживали в раціоні алунітове борошно |
Другие названия: | Digestability of nutrients in turkeys fed with the alunite flour in the ration |
Авторы: | Бурлака, В. А. Burlaka, V. Туманов, В. В. Tumanov, V. |
Ключевые слова: | індики turkeys алуніт alnite раціон ration перетравність digestability поживні речовини nutrients |
Дата публикации: | 2010 |
Издатель: | Вінницький національний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Бурлака В. А. Перетравність поживних речовин у індичок, що споживали в раціоні алунітове борошно / В. А. Бурлака, В. В. Туманов // Зб. наук. пр. Вінницького нац. аграр. ун-ту. Сер. Сільськогосподарські науки. – 2010. – № 3 (43). – С. 7–9. |
Аннотация: | Наводяться результати визначення ефективності перетравності основних речовин корму індичками у віці 200-210 діб при додатковому введені в їх раціон алунітового борошна у кількості 5-6-7 та 8 г на голову на добу. При цьому збільшується перетравність протеїну на 0,9; 1,9; 2,2 та 3,5%, жиру на 2,5-6,6%; клітковини на 0,6-3,4%. |
Описание: | The results for determination of the efficient digestability of the main substances in
the fodder by the turkeys of 200–210 days of age while introducing alunite flour in terms of 5, 6, 7 and 8 gr. per head per day in the ration are presented. This permits to increase protein digestability to 0.9, 1.9, 2.2 and 3.5 per cent; fat digestability to 2.5–6.6 per cent; fiber digestability to 0.6–3.4 per cent. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2956 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|