Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Права, публічного управління та національної безпеки >
Кафедра економічної теорії, інтелектуальної власності та публічного управління >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3038
|
Название: | Формування конкурентоспроможного виробництва свинини на інноваційній основі |
Авторы: | Якобчук, В. П. Yakobchuk, V. Кравець, І. В. Kravets, I. |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність виробництва свинарство інноваційні засади сільськогосподарські підприємства свиноферми |
Дата публикации: | 2009 |
Издатель: | Таврійський державний агротехнологічний університет; Люкс |
Библиографическое описание: | Якобчук В. П. Формування конкурентоспроможного виробництва свинини на інноваційній основі / В. П. Якобчук, І. В. Кравець / Зб. наук. пр. Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. Сер. Екон. науки. – 2009. – № 7. – С. 299–303. |
Аннотация: | Розглянуто динамічні зміни в структурі виробництва свинини, виявлено щорічне зростання частки підприємств в загальній кількості виробників даної продукції. Визначено рівень конкурентоспроможності підприємств галузі свинарства. Запропоновано інноваційні шляхи поетапного формування конкурентоспроможного виробництва свинини. |
Описание: | The dynamic changes are considered in the pork production pattern, the annual increase of enterprises share in the general amount of pork producers was found out. The level of competitiveness of the pig production enterprises is certain. The innovative ways of the stage-bystage forming of competitive production of pork are offered. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3038 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|