DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 1 (30), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/310

Название: М'ясні якості бугайців та концентрація 137Cs в яловичині при використанні в раціоні різних високобілкових кормів
Другие названия: Meat quality bull-calves and concentration of 137Cs in beef when used in high protein different feed rations
Авторы: Костанецька, Ю. В.
Kostanezka, Y.
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Костанецька Ю. В. М'ясні якості бугайців та концентрація 137Cs в яловичині при використанні в раціоні різних високобілкових кормів / Ю. В. Костанецька // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 1, т. 1. – С. 376–381.
Аннотация: У науково-господарському досліді встановлено, що екструдоване зерно пелюшки при включенні його до раціонів бугайців для компенсації дефіциту протеїну за своєю продуктивною дією переважає соняшникову макуху (на 6,8 %), не мало негативного впливу на забійні якості тварин і сприяло зниженню питомої активності 137Сs в яловичині на 14,1 %.
Описание: In scientifically – economic experience it is set that the extruded grain of diaper at including of him to the rations of bull-calves for indemnification of deficit of protein after the productive action prevails a sunflower mill cake (on 6,8 %), not little negative influence on for slaughter qualities of zoons and instrumental in the decline of specific activity of 137Сs in a beef on 14,1 %.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/310
Располагается в коллекциях:2012, № 1 (30), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kostanezka_Y_Meat_quality_bull-calves.pdf452,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет