Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра менеджменту та маркетингу >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3175
|
Название: | Управління інтелектуальною складовою інноваційного потенціалу при здійсненні технологічних інновацій на підприємствах харчової промисловості |
Другие названия: | Managing intellectual component of the innovation potential in the implementation of technological innovations at the enterprises of food industry |
Авторы: | Осовська, Г. В. Osovska, G. Фещенко, А. О. Feshhenko, A. |
Ключевые слова: | інновації технологічні інновації харчова промисловість інтелектуальна власність підприємницька діяльність інноваційний потенціал |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Подільський державний аграрно-технічний університет; Хмельницький економічний університет; Інститут економіки, технологій і підприємництва; Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН України; Тайп |
Библиографическое описание: | Осовська Г. В. Управління інтелектуальною складовою інноваційного потенціалу при здійсненні технологічних інновацій на підприємствах харчової промисловості / Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Інноваційна економіка. – 2015. – № 3 (58). – С. 54–60. |
Аннотация: | Метою статті є дослідження комплексу управлінських рішень, що приймаються в процесі управління патентним портфелем, а також встановленні чинників, які зумовлюють прийняття певного рішення з переліку доступних альтернатив. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3175 |
ISSN: | 2309-1533 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|