DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2012, № 1 (30), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/322

Название: Інкубаційні якості яєць перепелів м’ясного напряму продуктивності за різних рівнів їх енергетичного живлення
Другие названия: Hatching eggs quality of meat quail at different levels of energetic nutrition
Авторы: Отченашко, В.В.
Otchenashko, V.
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Отченашко В. В. Інкубаційні якості яєць перепелів м’ясного напряму продуктивності за різних рівнів їх енергетичного живлення / В. В. Отченашко // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 1, т. 1. – С. 291–296.
Аннотация: Висвітлено результати досліджень відносно показників інкубації яєць перепелів породи фараон за використання комбікормів із вмістом обмінної енергії від 1,07 до 1,63 МДж/100 г. Найвищі заплідненість яєць та вивід молодняку спостерігалися при згодовуванні кормів із вмістом обмінної енергії, відповідно 1,07 та 1,34 МДж. Збільшення у кормі вмісту енергії до 1,47–1,63 МДж супроводжувалося значним та вірогідним зниженням всіх показників інкубації яєць.
Описание: Highlights the results of research on indicators of incubation of eggs of quails breed Pharaoh when using feeds with the content of the metabolizable energy from 1.07 to 1.63 MJ/100 g. High fertility of eggs and hatchability were observed at the output of feed fed to the content of the metabolizable energy, respectively, 1.07 and 1 34 MJ. The increase in feed energy content up to 1,47-1,63 MJ was accompanied by a substantial and significant decrease in all indicators of incubation.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/322
Располагается в коллекциях:2012, № 1 (30), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Otchenashko_V_Hatching_eggs_quality.pdf459,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет