Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3325
|
Название: | Специфика развития предприятий хлебопекарной промышленности |
Другие названия: | Специфіка розвитку підприємств хлібопекарської промисловості |
Авторы: | Плотникова, М. Ф. Плотнікова, М. Ф. Plotnikova, M. Мосейчук, В. В. |
Ключевые слова: | отрасль хлебопечения галузь хлібопечення потребление хлеба споживання хліба цена хлеба ціна хліба факторы развития отрасли фактори розвитку галузі стратегия стратегія |
Issue Date: | 2007 |
Издатель: | Кубанский государственный аграрный университет |
Библиографическое описание: | Плотникова М. Ф. Специфика развития предприятий хлебопекарной промышленности / М. Ф. Плотникова, В. В. Мосейчук // Науч. журн. КубГАУ. – 2007. – № 5 (29). – С. 43–54. |
Аннотация: | Отмечены основные тенденции развития предприятий хлебопекарной промышленности Украины. Выделены ключевые моменты эффективности хозяйственной деятельности. Также сделан анализ факторов, определяющих развитие и стратегические ориентации в условиях рыночной экономики. |
Описание: | Відмічені основні тенденції розвитку підприємств хлібопекарської промисловості України. Виділено ключові моменти ефективності господарської діяльності. Також зроблено аналіз факторів, що визначають розвиток і стратегічні орієнтації в умовах ринкової економіки. The basic trends of baking industry in Ukraine are described. The paper also deals with the key moments of economic activity efficiency. It analyses the factors determining the development and strategic orientations in the conditions of market economy. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3325 |
ISSN: | 1990-4665 |
Appears in Collections: | Статті
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|