Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 2 (29), т. 1 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/336
|
Название: | Вплив кількості та якості сировини хмелю на вихід гірких речовин в хмельовому відварі |
Другие названия: | Effect of quantity and quality of raw hops on the yield of hop bitter substances in broth |
Авторы: | Пасічник, І. О. Pasechnik, I. |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Пасічник І. О. Вплив кількості та якості сировини хмелю на вихід гірких речовин в хмельовому відварі / І. О. Пасічник // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 249–254. |
Аннотация: | Досліджено процес впливу кількості та якості сировини хмелю на вихід гірких речовин у хмельовому відварі, протягом 60-хвилинної екстракції. Розглянуто залежність накопичення гірких речовин хмельового відвару від вмісту в ньому альфа-кислот та кількості хмелю взятого для його приготування. Встановлено та розраховано середній показник виходу гірких речовин у хмельовому відварі для використання в хлібопекарському виробництві, що дозволить розширити асортимент хлібобулочних виробів та збагатити їх біологічно активними сполуками. |
Описание: | The Explored process of the influence amount and quality cheese hop on output bitter material in хмелевом decoction, on length 60 - a minute extraction. The Considered dependency of the formation bitter material hop decoction from the contents in him alpha-acids, and amount of the hop taken for his(its) fabrications. It Is Installed and calculated average factor of the output bitter material in hop decoction, for use in bread and muffin production, which will allow to increase the assortment an product and enrich their biologically active join. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/336 |
Располагается в коллекциях: | 2011, № 2 (29), т. 1
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|