DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2015, № 1 (47), т. 1 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3373

Название: Барда у раціонах коропа
Другие названия: Grains in ration of carp
Авторы: Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Вербельчук, Т. В.
Verbelchuk, T.
Меленівський, О. М.
Melenivskyi, O.
Ключевые слова: короп
carp
раціон
ration
протеїн
protein
суха барда
and dry grains
Issue Date: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Бурлака В. А. Барда у раціонах коропа / В. А. Бурлака, Т. В. Вербельчук, О. М. Меленівський // Вісник ЖНАЕУ. – 2015. – № 1 (47), т. 1. – С. 251–258.
Аннотация: В статті подаються результати проведення технологічної оцінки використання барди, в тому числі і сухої, у раціонах коропа, що вирощується в умовах ставів та очікування можливих результатів від її використання і впливу на продуктивні, морфологічні й інші показники та затрати корму на одиницю продукції. Даються попередні рекомендації для спеціалістів з рибництва щодо дозування та введення барди у повнораціонні комбікорми, що передбачені для коропа різних статево вікових груп.
Описание: The article provides the results of the technology evaluation of the use of bards, including dry, in the diets of common carp cultured in conditions of ponds and expectations of possible results from its use and impact on productive morphological and feed cost per unit of output and other indicators. It provides preliminary recommendations for specialists in aquaculture regarding the dosage and the introduction of bards in complete feed intended for carp in different age groups.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3373
Appears in Collections:2015, № 1 (47), т. 1

Files in This Item:

File Description SizeFormat
VZNAU_2015_1_1_251-258.pdf230,96 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2023 Polissia University