Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3468
|
Название: | Причини подорожчання яловичини на ринку України |
Другие названия: | The reasons for higher prices of beef in Ukraine |
Авторы: | Славов, В. П. Slavov, V. Шубенко, О. І. Shubenko, O. Біденко, В. М. Bidenko, V. Шуст, П. Д. Shust, P. |
Ключевые слова: | переробка м’яса meat processing ціна м’ясної сировини the price of meat raw materials собівартість cost |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Національне об’єднання по племінній справі у тваринництві «Укрплемоб’єднання»; Паралель |
Библиографическое описание: | Причини подорожчання яловичини на ринку України / В. П. Славов, О. І. Шубенко, В. М. Біденко, П. Д. Шуст // Тваринництво України. – 2013. – № 1-2. – С. 2–5. |
Аннотация: | Проаналізовано виробництво яловичини і свинини та ціни, які склалися на м'ясо. Обґрунтовано можливі шляхи нарощування виробництва яловичини на прикладі господарств Житомирської області. |
Описание: | Analyzed the production of beef and pork and the prices prevailing on the meat. Grounded possible ways to increase beef production on the example of farms in Zhytomyr region. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3468 |
ISSN: | 0321-1525 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|