Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3469
|
Название: | Оцінка обсягів, якості та вартості заготовленого молока в залежності від джерел постачання та сезонних факторів |
Другие названия: | Estimated amount, quality and value of harvested milk depending on the source of supply and seasonal factors |
Авторы: | Ковальчук, І. В. Kovalchuk, I. Барановська, В. А. Baranovska, V. Селезньова, О. А. Selezneva, E. |
Ключевые слова: | молоко milk скотарство cattle сировина raw materials постачання supplies закупівля purchasing білок protein жир fat переробка processing ефективність efficiency |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | Сумський національний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Ковальчук І. В. Оцінка обсягів, якості та вартості заготовленого молока в залежності від джерел постачання та сезонних факторів / І. В. Ковальчук, В. А. Барановська, О. А. Селезньова // Вісн. Сумського нац. аграр. у-ту. Сер. Тваринництво. – 2014. – Вип. 2/2 (25). – С. 180–183. |
Аннотация: | В статті наданий аналіз якості та закупівельних цін на молоко вироблене у різних технологічних умовах в залежності від сезону року. Встановлено пік заготівель молока, сезонні коливання цін, якість молока в залежності від товаровиробника. |
Описание: | This article provides analysis of quality and purchase prices for milk produced in different technological conditions, depending on the season. Established peak milk procurement, seasonal fluctuations in prices, the quality of milk, depending on the commodity. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3469 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|