Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини та тваринництва >
Кафедра біоресурсів, тваринництва та аквакультури >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3470
|
Название: | Формування ринкової ціни продукції переробки молока |
Другие названия: | Formation of the market price of milk products processing |
Авторы: | Коваленко, О. В. Kovalenko, O. Славов, В. П. Slavov, V. Шубенко, О. І. Shubenko, O. |
Ключевые слова: | переробка молока milk processing ціна молочної сировини price of raw milk собівартість cost |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки»; Луганський національний аграрний університет; Миколаївський національний аграрний університет; Сумський національний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Коваленко О. В. Формування ринкової ціни продукції переробки молока / О. В. Коваленко, В. П. Славов, О. І. Шубенко // Економіка АПК. – 2013. – № 7. – С. 22–28. |
Аннотация: | Розглянуто кон’юнктуру ринку та сучасний механізм формування ринкових цін молочної продукції, обґрунтувати необхідність удосконалення механізму ціноутворення в технологічному ланцюгу від виробництва до одержання кінцевої продукції переробки молока. |
Описание: | We consider the current market conditions and the mechanism of formation of market prices of dairy products, justify the need to improve the pricing mechanism in the technological chain from production to receiving the final product of milk processing. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3470 |
ISSN: | 2221-1055 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|