DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 2 (29), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/350

Название: Синтетичні комплексони при виробництві бройлерного м’яса
Другие названия: Synthetic chelates under broiler meat production
Авторы: Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Сукненко, Т. М.
Suknenko, T.
Чудак, Р. А.
Chudak, R.
Дата публикации: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Бурлака В. А. Синтетичні комплексони при виробництві бройлерного м’яса / В. А. Бурлака, Т. М. Сукненко, Р. А. Чудак // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 163–168.
Аннотация: У статті розкриваються питання впливу хелатних комплексів при виробництві бройлерного м’яса. В результаті проведеного науково-господарського досліду було встановлено, що при згодовуванні хелатно-мінеральних комплексів курчата-бройлери дослідних груп мали кращі забійні якості та збільшення забійного виходу кожної тушки на 40–136 та 150 грамів.
Описание: The paper generalizes tlu research and economic experience with broiler chickens fed with chelate and mineral complexes and their effect on the slaughter qualities and on the increase of slaughter per carcass by 40-136 and 150 grams.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/350
Располагается в коллекциях:Статті
2011, № 2 (29), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Synthetic_chelates_under_broiler_meat_production.pdf186,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет