DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 2 (29), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/351

Название: Безпека та санітарна якість м’яса слимаків при їх утриманні в умовах промислової ферми
Другие названия: Safety and sanitary guality of meat of snail’s bept under the conditions of lange-scale farms
Авторы: Шевчук, В. Ф.
Shevchuk, V.
Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Кривий, М. М.
Kryvy, M.
Мамченко, В. Ю.
Mamchenko, V.
Дата публикации: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Безпека та санітарна якість м’яса слимаків при їх утриманні в умовах промислової ферми / В. Ф. Шевчук, В. А. Бурлака, М. М. Кривий, В. Ю. Мамченко // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 158–163.
Аннотация: У статті розкриваються питання вирощування слимака виноградного роду Helix в умовах промислової ферми з використанням концентрованих кормів та останніх новітніх прийомів технології, їх вплив на безпеку продуктів та санітарно-гігієнічні показники м’яса.
Описание: The paper covers the problems of raising edible snails of Helix family under the conditions of large-scale farins with the use of concentrates and new latest techniques, as well as the problems related to their effects on the produce safety and sanitary and hygienic indices of meat.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/351
Располагается в коллекциях:Статті
2011, № 2 (29), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Safety_and_sanitary_guality.pdf227,14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет