DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 2 (29), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/357

Название: Вплив режимів та тривалості зберігання на якість зерна пшениці озимої
Другие названия: Influencec of regimes and term of storage on the quality of grain of winter wheat
Авторы: Гунько, С. М.
Gun’ko, S.
Завгородній, В. M.
Zavgorodniy, V.
Орловський, М. Й.
Orlovsky, M.
Дата публикации: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Гунько С. М. Вплив режимів та тривалості зберігання на якість зерна пшениці озимої / С. М. Гунько, В. М. Завгородній, М. Й. Орловський // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 117–121.
Аннотация: Представлено результати досліджень впливу режимів та тривалості зберігання зерна пшениці озимої на зміну її якості. Основні якісні показники зерна пшениці озимої у перші місяці його зберігання у сухому стані (контроль) інтенсивно поліпшуються, порівняно зі зберіганням його в охолодженому стані.
Описание: The results of researches of influence of regimes and term of storage on the quality of grain of winter wheat are presented. Basic high-quality indexes of grain wheat winter-annual in the first month storage in dry state (control) intensively improvement comparatively with storage in frappe state.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/357
Располагается в коллекциях:2011, № 2 (29), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Influencec_of_regimes_and_term.pdf204,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет