Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3605
|
Название: | Економічні результати використання ресурсного потенціалу скотарства на підприємствах Житомирської області |
Другие названия: | Economic results of using resource potentials of cattle-breeding at Zhytomyr oblast enterprises |
Авторы: | Василенко, С. В. Vasylenko, S. |
Ключевые слова: | ресурсний потенціал resource potentials скотарство cattle-breeding м’ясо-молочний напрям dairy and meat sector виробництво продукції produce manufacture регіональне розміщення regional placement |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Національний університет водного господарства та природокористування |
Библиографическое описание: | Василенко С. В. Економічні результати використання ресурсного потенціалу скотарства на підприємствах Житомирської області / С. В. Василенко // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Сер. Економіка. – 2012. – Вип. 1 (57). – С. 44–52. |
Аннотация: | Досліджено економічні результати розвитку сільськогосподарських підприємств м’ясо-молочного напряму в Житомирській області. Визначено їх стан відносно регіонального розміщення, яке має певні зональні відмінності у використанні ресурсного потенціалу. Встановлено, що сприятливими умовами для ведення галузі молочного скотарства є Полісся, для м’ясної – Лісостепова зона. |
Описание: | The paper investigates economic results of agroindustrial enterprises development (meat and dairy sector) in Zhytomyr region. It also determines their state according to their regional allocation that has certain zonal differences in using their resource potential. The author proves that Polissya zone has the most favorable conditions for dairy cattle-breeding, Foreststeppe zone is the most favorable for meat cattle-breeding. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3605 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|