DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інженерії та енергетики >
Кафедра агроінженерії та технічного сервісу >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3609

Название: Однозерновий механічний висівний апарат
Авторы: Гевко, Б. М.
Дзюра, В. О.
Павельчук, Ю. Ф.
Заєць, М. Л.
Лотоцький, Р. І.
Ключевые слова: однозерновий висівний апарат
комірчастий вертикальний диск
глухі радіальні ступінчаcті отвори
підвищення надійності
підвищення продуктивності праці
Дата публикации: 25-Мар-2013
Издатель: Державна служба інтелектуальної власності України
Библиографическое описание: Пат. на кор. модель 78429 Україна, МПК А01С 7/04. Однозерновий механічний висівний апарат / Гевко Б. М., Дзюра В. О., Павельчук Ю. Ф., Заєць М. Л., Лотоцький Р. І. ; заявники і патентовласники Гевко Б. М., Дзюра В. О., Павельчук Ю. Ф., Заєць М. Л., Лотоцький Р. І. – № u 2012 05327 ; заявл. 28.04.2012 ; дата публікації 25.03.2013, Бюл. № 6.
Аннотация: Однозерновий механічний висівний апарат, який виконано у вигляді корпуса з насіннєвим бункером, комірчастого вертикального диска, який жорстко встановлений на привідному валу, в якому рівномірно по зовнішньому діаметру виконані комірки форми висівних зернин з виштовхувальним елементом, і приводу, який відрізняється тим, що по зовнішньому діаметру вертикального комірчастого диска рівномірно по колу виконані глухі радіальні ступінчаcті отвори, наприклад дванадцять, менші діаметри яких виконані ближче до центра і є у взаємодії з циліндричними імпульсними роликами з можливістю відносного радіального переміщення, у глухих радіальних отворах більшого діаметра вільно встановлені ступінчасті циліндричні виштовхувальні елементи, менші ступені яких є у взаємодії з пружинами стиснення, які є у взаємодії з торцями виштовхувальних елементів, які до центра комірчастого диска притиснуті притискними шайбами, які жорстко закріплені відомим способом до комірчастого диска по зовнішньому його діаметру, притискні шайби виконані з наскрізними центральними отворами, а з зовнішніх їх торців виконані комірки форми висівних зерен, з якими вони є у періодичній взаємодії, крім цього кінці виштовхувальних елементів виконані сферичної форми і через центральний отвір притискної шайби є у взаємодії з зернинами.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3609
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
78429-uapatents.pdf.pdf320,74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет