Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 2 (29), т. 1 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/364
|
Название: | Уточнення біологічних та анатомо-морфологічних особливостей збудників фузаріозної і бурої гнилей коренеплодів цукрових буряків |
Другие названия: | Clarification of biological and anatomic-morphological features of exciter of fuzarium and brown rots of sugar beets |
Авторы: | Положенець, В. М. Polozhenets, V. Невмержицька, О. М. Nevmerzhitska, O. |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Положенець В. М. Уточнення біологічних та анатомо-морфологічних особливостей збудників фузаріозної і бурої гнилей коренеплодів цукрових буряків / В. М. Положенець, О. М. Невмержицька // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 74–81. |
Аннотация: | Виділено із інфікованих рослин цукрових буряків збудники фузаріозної (F. oxysporum (Schl.) Snyd. et Hans, F. culmorum, F. solani, F. gibbosum App. et Wr. emend. Bilaі, F. javanicum Кoord. Var. Radicicola Wr.) і бурої (Rhizoctonia solani) гнилей. Проведено їх ідентифікацію і визначено видову належність. Уточнено біологічні і анатомо-морфологічні особливості збудників фузаріозної і бурої гнилей коренеплодів цукрових буряків. Доведено доцільність подальшого вивчення цих грибів. |
Описание: | It is abstracted from the staggered plants of sugar beets exciters of fuzarium and brown rots. Their authentication and certainly specific belonging is conducted. The biological are specified and anatomic-morphological features of exciter of fuzarium and brown rots root crops of sugar beets. Expedience of subsequent study of these mushrooms is well-proven. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/364 |
Располагается в коллекциях: | 2011, № 2 (29), т. 1
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|