Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3651
|
Название: | Реструктуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності |
Другие названия: | Structurization as the factor of steady bakeries in bred production subcomplex |
Авторы: | Плотнікова, М. Ф. Plotnikova, M. |
Ключевые слова: | хлібопродуктовий підкомплекс економічна ефективність реструктуризація конкурентоспроможність підприємства хлібопродуктового підкомплексу |
Дата публикации: | 2007 |
Издатель: | Національний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Плотнікова М. Ф. Реструктуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності / М. Ф. Плотнікова // Науковий вісник Національного аграрного університету. – 2007. – Вип. 110, ч. 2. – С. 266–269. |
Аннотация: | Наведено основні риси розвитку хлібопродуктового підкомплексу Житомирської області, а також проблемні моменти його функціонування в ринкових умовах. Розкрито основні підходи до підвищення економічної ефективності функціонування підприємств підкомплексу за рахунок механізму структуризації на локальному рівні. |
Описание: | The article tells about development of bread production subcomplex in Zhytomyr region in a dynamics, it also describes problem moments of its functioning in markets conditions. The paper also gives the cost price for production efficiency of bread production subcomplex in locate. It offers arguments of production efficiency. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3651 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|