Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра менеджменту та маркетингу >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3674
|
Название: | Формування ефективної інноваційної політики на підприємствах харчової промисловості в контексті реалізації технологічних інновацій |
Другие названия: | Building an effective innovation policy in the food industry in the context of technological innovation |
Авторы: | Осовська, Г. В. Osovska, G. Фещенко, А. О. Feshenko, A. |
Ключевые слова: | інновації innovation інноваційна політика innovation policy харчова промисловість food industry технологічні інновації technological innovation інноваційна діяльність innovation |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Чорноморський державний університет імені Петра Могили; ДКС Центр |
Библиографическое описание: | Осовська Г. В. Формування ефективної інноваційної політики на підприємствах харчової промисловості в контексті реалізації технологічних інновацій / Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Інвестиції: практика та досвід. – 2015. – № 10. – С. 71–75. |
Аннотация: | У статті досліджено формування ефективної інноваційної політики підприємств харчової промисловості, у т.ч. й пов'язаної із впровадженням технологічних інновацій, яке буде можливим за умов виконання суб'єктами господарювання ряду послідовних дій. Мають бути чітко визначені цілі та завдання інноваційного розвитку підприємства. Методи і засоби досягнення визначених цілей інноваційного розвитку мають охоплювати всі напрями управління процесами впровадження технологічних інновацій та забезпечувати підприємству найкращу з можливих комбінацій ресурсів часу, якості і витрат. Підприємствам харчової промисловості доцільно формувати портфель технологічних інновацій. |
Описание: | In the article the formation of an effective innovation policy of the food industry, including and associated with the introduction of technological innovation, it will be possible subject to the undertakings series of successive operations. Should be clearly identified goals and objectives of
innovative enterprise development. Methods and tools to achieve these goals of innovation development should cover all areas of process management implementation of technological innovation and provide the company with the best possible combination of resources of time, quality and cost. Food industry it is advisable to form a portfolio of technological innovation. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3674 |
ISSN: | 2306-6814 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|