Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра менеджменту та маркетингу >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3677
|
Название: | Технологічні інновації як чинник ефективного розвитку підприємств харчової галузі |
Другие названия: | Technological innovation as a factor in the effective development enterprise of the food industry |
Авторы: | Осовська, Г. В. Osovska, G. Фещенко, А. О. Feshhenko, A. |
Ключевые слова: | інновації innovation інноваційна діяльність innovation activity технологічні інновації technological activities державне регулювання state regulation харчова промисловість food production |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | Дніпропетровський державний аграрний університет; ДКС Центр |
Библиографическое описание: | Осовська Г. В. Технологічні інновації як чинник ефективного розвитку підприємств харчової галузі / Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Агросвіт. – 2014. – № 12. – С. 41–47. |
Аннотация: | У статті обгрунтовано визначення сутності технологічних інновації. Запропоновано систему індикаторів необхідності провадження підприємством технологічних інновацій. Зазначений перелік індикаторів не може вважатися вичерпним. У різних галузях і в конкретних соціально-економічних умовах він може доповнюватися чи деталізуватися. Однак в якості загально-методичного підходу вказана система індикаторів може бути застосована до будь-якого суб'єкта господарювання, у т.ч. й підприємств харчової галузі.
Запропоновано класифікацію технологічних інновацій, яка передусім пов'язана з їх сутнісним наповненням, причинами і прямованістю здійснення. |
Описание: | The definitions of the essence of technological innovations are concentrating in the article. Indicator's systems of needed implement technological innovations are introduced here. This list of indicators cannot be considered exhaustive. In different directions and specific socio-economic conditions it can be added or detailed. However, this system of indicators in quality of general-methodic approach can be used for any entity and food direction to be exact.
Proposed classification of technological, what is connected with their essential contents, reasons and orientation and implementation. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3677 |
ISSN: | 2306-6792 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|