DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра менеджменту та маркетингу >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3677

Название: Технологічні інновації як чинник ефективного розвитку підприємств харчової галузі
Другие названия: Technological innovation as a factor in the effective development enterprise of the food industry
Авторы: Осовська, Г. В.
Osovska, G.
Фещенко, А. О.
Feshhenko, A.
Ключевые слова: інновації
innovation
інноваційна діяльність
innovation activity
технологічні інновації
technological activities
державне регулювання
state regulation
харчова промисловість
food production
Дата публикации: 2014
Издатель: Дніпропетровський державний аграрний університет; ДКС Центр
Библиографическое описание: Осовська Г. В. Технологічні інновації як чинник ефективного розвитку підприємств харчової галузі / Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Агросвіт. – 2014. – № 12. – С. 41–47.
Аннотация: У статті обгрунтовано визначення сутності технологічних інновації. Запропоновано систему індикаторів необхідності провадження підприємством технологічних інновацій. Зазначений перелік індикаторів не може вважатися вичерпним. У різних галузях і в конкретних соціально-економічних умовах він може доповнюватися чи деталізуватися. Однак в якості загально-методичного підходу вказана система індикаторів може бути застосована до будь-якого суб'єкта господарювання, у т.ч. й підприємств харчової галузі. Запропоновано класифікацію технологічних інновацій, яка передусім пов'язана з їх сутнісним наповненням, причинами і прямованістю здійснення.
Описание: The definitions of the essence of technological innovations are concentrating in the article. Indicator's systems of needed implement technological innovations are introduced here. This list of indicators cannot be considered exhaustive. In different directions and specific socio-economic conditions it can be added or detailed. However, this system of indicators in quality of general-methodic approach can be used for any entity and food direction to be exact. Proposed classification of technological, what is connected with their essential contents, reasons and orientation and implementation.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3677
ISSN: 2306-6792
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
AS_2015_12_41-47.pdf188,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет