Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 1 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/379
|
Название: | Вплив часу біоактивації зерен пшениці сорту "Одеська – 162" на кінетику її проростання |
Другие названия: | Influence of time of the biotactivating of grains of wheat of sort "Odessa 162" on kinetics of its germination |
Авторы: | Грабар, І. Г. Grabar, I. Максимчук, О. М. Maksimchuk, O. Левик, С. А. Levik, S. |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Грабар І. Г. Вплив часу біоактивації зерен пшениці сорту "Одеська – 162" на кінетику її проростання / І. Г. Грабар, О. М. Максимчук, С. А. Левик // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 1. – С. 450–455. |
Аннотация: | Досліджено вплив мікрорезонансної біоактивації на кінетику проростання підземної та надземної частин зерен пшениці сорту «Одеська-162». Встановлено, що за дії МРБА різного часу експозиції зростають морфометричні параметри досліджуваних проростків пшениці. Найбільше ці параметри зростають у підземній частині зерен при експозиції часу протягом 2 хвилин. Це дозволить отримати більший відсоток схожості насіння у порівнянні з контролем та покращить урожайність. |
Описание: | Investigational influence of the biotactivating on kinetics of germination of underground and above-ground part of grains of wheat of sort «Odessa – 162». It is set that the morphometric parameters of probed проростків of wheat grow for the actions of MRBA of different time of display. Most these parameters grow in underground part of grains at the display of time during 2 minutes. It will allow to get the greater percent of likeness of seed in comparing to control and will improve the productivity. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/379 |
Располагается в коллекциях: | 2011, № 1 (28), т. 1
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|