|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Підручники, посібники >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3885
|
Название: | Біохімія молока та молочних продуктів |
Другие названия: | Биохимия молока и молочных продуктов Biochemistry of milk and dairies |
Авторы: | Славов, В. П. Slavov, V. Шубенко, О. І. Шубенко, О. И. Shubenko, O. Ковальчук, Т. І. Ковальчук, Т. И. Kovalchuk, T. |
Ключевые слова: | молоко milk хімічний склад химический состав chemical composition молочний жир молочный жир suckling fat суха речовина сухое вещество dry substance консистенція молока консистенция молока consistency of milk лактоза lactose сухий знежирений молочний залишок сухой обезжиренный молочный остаток the dry is fat free suckling remain |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Видавництво Житомирського державного університету імені І. Франка |
Библиографическое описание: | Славов В. П. Біохімія молока та молочних продуктів : навч. посіб. / В. П. Славов, О. І. Шубенко, Т. І. Ковальчук. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2013. – 208 с. |
Аннотация: | У навчальному посібнику розкритий хімічний склад, фізико-хімічні властивості молока та фізико-хімічні зміни при зберіганні і технологічній обробці молока. Викладені біохімічні та фізико-хімічні процеси при виробництві кисломолочних продуктів, масла, сиру і молочних консервів.
Докладно описані біохімічні аспекти виникнення вад молочних продуктів, основні методи контролю якості молока та молочних продуктів, а також нормативні документи, які використовуються для визначення основних показників якості молока та молочних продуктів. В учебном пособии раскрыт химический состав, физико-химические свойства молока и физико-химические изменения при хранении и технологической обработке молока. Изложены биохимические и физико-химические процессы при производстве кисломолочных продуктов, масла, сыра и молочных консервов. Обстоятельно описаны биохимические аспекты возникновения изъянов молочных продуктов, основные методы контроля качества молока и молочных продуктов, а также нормативные документы, которые используются для определения основных показателей качества молока и молочных продуктов In train aid chemical composition, is exposed physical and chemical properties of milk and physical and chemical changes at storage and technological treatment of milk. Biochemical and physical and chemical processes are expounded at the production of soul-milk foods, oil, cheese and sucklings can food. The biochemical aspects of origin of defects of dairies, basic methods of control of quality of milk and dairies, and also normative documents that is used for determination of basic indexes of quality of milk and dairies, are thoroughly described |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3885 |
Располагается в коллекциях: | Підручники, посібники
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|