|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інженерії та енергетики >
Кафедра агроінженерії та технічного сервісу >
Підручники, посібники >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3920
|
Название: | Технологія виробництва продукції рослинництва. Частина 2 |
Другие названия: | The technology of crop production. Part 2 Технология производства продукции растениеводства. Часть 2 |
Авторы: | Мельник, C. І. Melnik, S. Мельник, С. И. Муляр, О. Д. Mulyar, O. Муляр, А. Д. Кочубей, М. Й. Kochubey, M. Кочубей, М. И. Іванцов, П. Д. Ivantsov, P. Иванцов, П. Д. |
Ключевые слова: | агротехнічні вимоги agro-technical requirements агротехнические требования показники якості quality показатели качества технологія technology технология рослина plant растение |
Дата публикации: | 2010 |
Издатель: | Аграрна освіта |
Библиографическое описание: | Технологія виробництва продукції рослинництва. Ч. 2 : навч. посіб. / C. І. Мельник, О. Д Муляр, М. Й. Кочубей, П. Д. Іванцов. − К. : Аграрна освіта, 2010. – 405 с. |
Аннотация: | У другій частині навчального посібника «Технологія виробництва продукції рослинництва» наведено класифікацію польових культур та технології вирощування сільськогосподарських культур, зокрема зернових, зернобобових, коренеплодів, бульбоплодів, олійних, прядивних, алкалоїдних технічних, кормових сіяних трав, овочевих і плодових культур, засоби механізації технологічних процесів у рослинництві, способи їх застосування, основи програмування врожайності сільськогосподарських культур і стандартизації.
Цей навчальний посібник розрахований на студентів та викладачів аграрних вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації інженерних і економічних спеціальностей, фахівців аграрного виробництва. Classification and field crops technology of growing crops, particularly cereals, legumes, roots, tubers, oil, pryadyvnyh, alkaloid technical, fodder cultivated herbs, vegetables and fruit crops, mechanization of technological processes in the plant, methods of their application, the basics of programming yields crops and standardization. Во второй части учебного пособия «Технологія виробництва продукції рослинництва» приведена классификация полевых культур и технологии выращивания сельскохозяйственных культур, в том числе зерновых, зернобобовых, корнеплодов, клубнеплодов, масличных, прядильных, алкалоидных технических, кормовых сеяных трав, овощных и плодовых культур, средства механизации технологических процессов в растениеводстве, способы их применения, основы программирования урожайности сельскохозяйственных культур и стандартизации. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3920 |
ISBN: | 978-966-7906-88-7 |
Располагается в коллекциях: | Підручники, посібники
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|