Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 1 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/394
|
Название: | Методи визначення білка і жиру в молоці та молочних продуктах |
Другие названия: | Methods of determination of protein and fat in milk and dairy products |
Авторы: | Ковальчук, Т. І. Kovalchuk, T. Барсукова, О. В. Barsukova, O. |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Ковальчук Т. І. Методи визначення білка і жиру в молоці та молочних продуктах / Т. І. Ковальчук, О. В. Барсукова // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 1. – С. 352–357. |
Аннотация: | Пропонуються методи визначення вмісту жиру і білка в молоці та молочних продуктах. Якість молока та молочних продуктів для споживачів залежить від ефективності контролю показників безпеки з всім ланцюгом їх виробництва – від ферми до споживача. Особливого контролю вимагає сире молоко як сировина для переробки. Об'єктивна оцінка сировини, склад і якість готової продукції базується на методах, які охоплюють весь можливий діапазон показників. |
Описание: | Some methods of determination of protein and fat contents in milk and dairy products have been suggested. The methods of determining fat and protein in milk and dairy products. The quality of milk and dairy products for consumers depends on effective control of safety parameters throughout their production chain - from farm to consumer.Special control requires raw milk as raw material for processing. Objective evaluation of raw materials, composition and quality of finished products based on the methods that cover the entire range of possible targets. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/394 |
Располагается в коллекциях: | 2011, № 1 (28), т. 1
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|