Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Підручники, посібники >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4018
|
Название: | Біохімія м’яса |
Другие названия: | Биохимия мяса Вiochemistry meat |
Авторы: | Власенко, В. В. Vlasenko, V. Славов, В. П. Slavov, V. Шубенко, О. І. Shubenko, O. |
Ключевые слова: | хімічний склад м`яса химический состав мяса chemical composition of meat білок белок protein вуглеводи углеводы carbohydrates ліпіди липиды lipids біохімічні процеси биохимические процессы biochemical processes |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Житомирський державний університет імені І. Франка; Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Власенко В. В. Біохімія м’яса : [навч. посіб.] / В. В. Власенко, В. П. Славов, О. І. Шубенко. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2013. – 170 с. |
Аннотация: | Навчальний посібник підготовлений відповідно програми з дисципліни «Біохімія мяса і мясних продуктів» (2004 р.). У навчальному посібнику розкритий біохімічний склад білків, жирів, вуглеводів та інших складових м'яса та м'ясопродуктів. Проаналізований вплив факторів зовнішнього і внутрішнього середовища на м'ясо. Показана зміна властивостей м'яса під час зберігання та технологічної обробки. Учебное пособие подготовлено в соответствии программы по дисциплине «Биохимия мяса и мясных продуктов» (2004 г.). В учебном пособии раскрыт биохимический состав белков, жиров, углеводов и других составляющих мяса и мясопродуктов. Проанализировано влияние факторов внешней и внутренней среды на мясо. Показано изменение свойств мяса при хранении и технологической обработки. Manual prepared under the program on the subject "Biochemistry of meat and meat products" (2004). In the manual revealed the biochemical composition of protein, fat, carbohydrates and other components of meat and meat products. The influence of factors external and internal environment for meat. The change of properties of the meat during storage and processing. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4018 |
Располагается в коллекциях: | Підручники, посібники
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|