|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра технологій у рослинництві >
Підручники, посібники >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4023
|
Название: | Технології виробництва продукції рослинництва. Частина 2 |
Другие названия: | Технологии производства продукции растениеводства. Часть 2 Technologies of crop production. Part 2 |
Авторы: | Смаглій, О. Ф. Смаглий, О. Ф. Smaglij, О. Дідора, В. Г. Дидора, В. Г. Didora, V. Храпійчук, П. П. Храпийчук, П. П. Hrapijchuk, P. Куян, В. Г. Kuyan, V. Кривіч, Н. Я. Кривич, Н. Я. Kryvich, N. Синецький, В. Г. Синецкий, В. Г. Synesc’kyj, V. Журавель, С. В. Zhuravel’, S. Пелехатий, В. М. Пелехатый, В. Н. Pelehatyj, V. Кропивницький, Р. Б. Кропивницкий, Р. Б. Kropyvnysc’kyj, R. Деребон, І. Ю. Деребон, И. Ю. Derebon, I. Храпійчук, І. П. Храпийчук, И. П. Hrapijchuk, I. Пелехата, Н. П. Пелехатая, Н. П. Pelehata, N. |
Ключевые слова: | буряки цукрові свекла сахарная sugar beets картопля картофель potatoes льон-довгунець лен-долгунец flax цикорій цикорий endive соняшник подсолнечник sunflower ріпак озимий рапс озимый winter rape |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Технології виробництва продукції рослинництва. Ч. 2 : метод. посіб. з лаб.-практ. занять / О. Ф. Смаглій, В. Г. Дідора, П. П. Храпійчук [та ін.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2012. – 305 с. |
Аннотация: | У посібнику згідно навчальної програми наведено класифікацію польових культур, їх господарське значення, біологічні і морфологічні особливості. Висвітлено особливості ресурсозберігаючих технологій вирощування основних сільськогосподарських культур (польових, овочевих, плодових )
Для студентів та викладачів вищих навчальних закладів ІІ –ІV рівнів акредитації економічних, агрономічних та інженерних спеціальностей наукових співробітників, керівників і спеціалістів аграрного виробництва. В пособии в соответствии с учебной программой приведена классификация полевых культур, их хозяйственное значение, биологические и морфологические особенности. Наведены особенности ресурсосберегающих технологий выращивания основных сельскохозяйственных культур (полевых, овощных, плодовых).
Для студентов и преподавателей высших учебных заведений ІІ–ІV уровней аккредитации экономических, агрономических и инженерных специальностей, научных сотрудников, руководителей и специалистов аграрного производства. The guide according to the classification of the curriculum field crops, their economic value, biological and morphological features. The specific features of resource-saving technologies of cultivation of major crops (field, vegetable, fruit)
Students and academics II -IV accreditation economic, agronomic engineering graduates and researchers, managers and specialists of agricultural production. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4023 |
Располагается в коллекциях: | Підручники, посібники
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|