Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра міжнародних економічних відносин та європейської інтеграції >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4041
|
Название: | Паритетний принцип визначення експортних квот на пшеницю |
Другие названия: | The parity principle determining export quotas for wheat |
Авторы: | Скрипник, А. Skrypnyk, A. Зінчук, Т. О. Zinchuk, T. |
Ключевые слова: | пшениця wheat експорт export квота quota продовольча безпека food safety |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Національна академія наук України; Міністерство економічного розвитку і торгівлі України; Міністерство фінансів України; Міністерство економіки України; Економіка України |
Библиографическое описание: | Скрипник А. Паритетний принцип визначення експортних квот на пшеницю / А. Скрипник, Т. Зінчук // Економіка України. – 2012. – № 2. – С. 26–37. |
Аннотация: | На підставі дослідження часових рядів валового збору та урожайності пшениці здійснено аналіз ризиків. Розраховано величину втрат аграрного сектору внаслідок квотування експорту пшениці. Запропоновано розраховувати обсяги експорту на підставі принципу паритету можливих втрат (ризиків) виробників та держави. Доведено, що при
цьому ризики продовольчої безпеки залишаються у допустимих межах. The risks are analyzed based on the research of time series of gross harvest and yield of wheat. of The losses of the agricultural sector as a result of export quotas for wheat are estimated. The exports based on the parity principle of possible losses (risks) producers and the state proposed to count. It is proved that this food safety risks are within acceptable limits. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4041 |
ISSN: | 0131-775X |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|