Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра міжнародних економічних відносин та європейської інтеграції >
Статті >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4045
|
Название: | Логістика підприємств харчової промисловості: основні концепції та системи в умовах ринку |
Другие названия: | Logistics of the food industry enterprises: key concepts and systems in the market conditions |
Авторы: | Зінчук, Т. О. Zinchuk, T. Глібко, О. П. Glibko, O. |
Ключевые слова: | логістика logistics харчова промисловість food industry підприємство enterprise ефективність efficiency |
Issue Date: | 2010 |
Издатель: | Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет |
Библиографическое описание: | Зінчук Т. О. Логістика підприємств харчової промисловості: основні концепції та системи в умовах ринку / Т. О. Зінчук, О. П. Глібко // Вісн. Дніпропетровського держ. аграр. ун-ту. – 2010. – № 2. – С. 128–132. |
Аннотация: | Досліджено основні етапи формування логістичних концепцій та систем підприємств харчової промисловості. Обґрунтовано ключові проблеми впровадження логістичних систем на підприємствах. Доведено роль та значення концепцій логістики в забезпеченні ефективності функціонування підприємств. The basic stages of logistic concepts and food industry systems are researched. The key problems of the logistics systems implementation for enterprises are grounded. The role and importance of the logistics concepts in ensuring the efficiency of enterprises are proved . |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4045 |
Appears in Collections: | Статті
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|