DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра міжнародних економічних відносин та європейської інтеграції >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4045

Название: Логістика підприємств харчової промисловості: основні концепції та системи в умовах ринку
Другие названия: Logistics of the food industry enterprises: key concepts and systems in the market conditions
Авторы: Зінчук, Т. О.
Zinchuk, T.
Глібко, О. П.
Glibko, O.
Ключевые слова: логістика
logistics
харчова промисловість
food industry
підприємство
enterprise
ефективність
efficiency
Issue Date: 2010
Издатель: Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет
Библиографическое описание: Зінчук Т. О. Логістика підприємств харчової промисловості: основні концепції та системи в умовах ринку / Т. О. Зінчук, О. П. Глібко // Вісн. Дніпропетровського держ. аграр. ун-ту. – 2010. – № 2. – С. 128–132.
Аннотация: Досліджено основні етапи формування логістичних концепцій та систем підприємств харчової промисловості. Обґрунтовано ключові проблеми впровадження логістичних систем на підприємствах. Доведено роль та значення концепцій логістики в забезпеченні ефективності функціонування підприємств.
The basic stages of logistic concepts and food industry systems are researched. The key problems of the logistics systems implementation for enterprises are grounded. The role and importance of the logistics concepts in ensuring the efficiency of enterprises are proved .
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4045
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
VDdau_2010-2_128_132.pdf194,4 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2023 Polissia University