DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/406

Название: Гематологічні показники свиноматок при включенні в раціон генномодифікованих шротів
Другие названия: The haematological indices of sows fed with gene-modified pellets
Авторы: Гелевер, І. А.
Gelever, I.
Бурлака, В. А.
Burlaka, V.
Горальська, І. Ю.
Goralska, I.
Дідух, М. І.
Diduhh, M.
Дата публикации: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Гематологічні показники свиноматок при включенні в раціон генномодифікованих шротів / І. А. Гелевер, В. А. Бурлака, І. Ю. Горальська, М. І. Дідух // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 1. – С. 252–255.
Аннотация: У роботі викладені питання впливу генномодифікованих (ГМО) шротів на деякі гематологічні показники крові холостих та поросних свиноматок. Встановлено, що використання в раціонах та згодовування поросним свиноматкам ГМО соєвих шротів негативно не впливає на фізіологічний та функціональний стан дослідних тварин, при цьому кількість еритроцитів та вміст гемоглобіну були у межах фізіологічної норми.
Описание: The paper highlights the problems related to the effects of gene-modified pellets on certain blood of barren and farrowing sovs. It has been proved that coya pellet GMO used in the diet and fed on farrowing sows do not produce any negative effect on the physiological and functional state of animals under study the quantity of erithrocytes and hemogiobin content remaining within the physiological standard.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/406
Располагается в коллекциях:Статті
2011, № 1 (28), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
The_haematological_indices.pdf406,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет