DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини >
Кафедра внутрішньої паталогії, акушерства, хірургії і фізіології >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4062

Название: Вплив калію йодиду на біохімічний склад крові нетелей української червоно-рябої породи
Другие названия: The influence of potassium iodide on the biochemical composition of blood heifers of Ukrainian white-and-red bread
Авторы: Гончаренко, В. В.
Goncharenko, V.
Ключевые слова: калій йодид
potassium iodide
щитоподібна залоза
thyroid
біохімічний склад крові
biochemical composition of blood
нетелі української червоно-рябої породи
heifers of Ukrainian white-and-red bread
Дата публикации: 2008
Издатель: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького
Библиографическое описание: Гончаренко В. В. Вплив калію йодиду на біохімічний склад крові нетелей української червоно-рябої породи / В. В. Гончаренко // Наук. вісн. Львівського нац. ун-ту вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. – 2008. – Т. 10, № 2 (37), ч. 1. – С. 42–46.
Аннотация: Досліджено вплив згодовування нетелям протягом місяця калію йодиду. Установлено, що у дослідних корів після родів наступило збільшення вмісту в крові глюкози, загального білка, альбумінів, креатиніну, холестерину, тригліцеридів. До родів в крові нетелей у фізіологічних межах коливались вміст глюкози, загального білка, альбумінів, загального білірубіну, сечовини, холестерину, тригліцеридів, загального кальцію та неорганічного фосфору.
The effect of feeding week during the month of potassium iodide. Found that in experimental cows after giving birth has come an increase in blood glucose, total protein, albumin, creatinine, cholesterol, triglycerides. To the families of blood heifers ranged within physiological glucose, total protein, albumin, total bilirubin, urea, cholesterol, triglycerides, total calcium and inorganic phosphorus.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4062
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
NV_LNUVM_ta_BT_2008_10_2_1_42-46.pdf321,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет