|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини >
Кафедра внутрішньої паталогії, акушерства, хірургії і фізіології >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4062
|
Название: | Вплив калію йодиду на біохімічний склад крові нетелей української червоно-рябої породи |
Другие названия: | The influence of potassium iodide on the biochemical composition of blood heifers of Ukrainian white-and-red bread |
Авторы: | Гончаренко, В. В. Goncharenko, V. |
Ключевые слова: | калій йодид potassium iodide щитоподібна залоза thyroid біохімічний склад крові biochemical composition of blood нетелі української червоно-рябої породи heifers of Ukrainian white-and-red bread |
Дата публикации: | 2008 |
Издатель: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького |
Библиографическое описание: | Гончаренко В. В. Вплив калію йодиду на біохімічний склад крові нетелей української червоно-рябої породи / В. В. Гончаренко // Наук. вісн. Львівського нац. ун-ту вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. – 2008. – Т. 10, № 2 (37), ч. 1. – С. 42–46. |
Аннотация: | Досліджено вплив згодовування нетелям протягом місяця калію йодиду. Установлено, що у дослідних корів після родів наступило збільшення вмісту в крові глюкози, загального білка, альбумінів, креатиніну, холестерину, тригліцеридів. До родів в крові нетелей у фізіологічних межах коливались вміст глюкози, загального білка, альбумінів, загального білірубіну, сечовини, холестерину, тригліцеридів, загального кальцію та неорганічного фосфору. The effect of feeding week during the month of potassium iodide. Found that in experimental cows after giving birth has come an increase in blood glucose, total protein, albumin, creatinine, cholesterol, triglycerides. To the families of blood heifers ranged within physiological glucose, total protein, albumin, total bilirubin, urea, cholesterol, triglycerides, total calcium and inorganic phosphorus. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4062 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|