Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 1 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/410
|
Название: | Перетравність і обмін поживних речовин в організмі бугайців при використанні пелюшки |
Другие названия: | The digesertibilixy and nutrient metabolism in the bodies of bulls fed with field pea |
Авторы: | Савчук, І. М. Savchuk, I. Костанецька, Ю. В. Kostanezka, Y. |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Савчук І. М. Перетравність і обмін поживних речовин в організмі бугайців при використанні пелюшки / І. М. Савчук, Ю. В. Костанецька // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 1. – С. 231–236. |
Аннотация: | У науково-господарському та балансовому дослідах встановлено, що використання дерті пелюшки, порівняно з макухою соняшниковою, для балансування раціонів годівлі бугайців по перетравному протеїну позитивно позначилося на їх середньодобових приростах живої маси (883 г проти 862 г), сприяло збільшенню коефіцієнтів перетравності сирого протеїну на 2,8 % та БЕР – на 2,9 %, зниженню сирої клітковини на 3,1 %. |
Описание: | The results of rescarch, economic and balanse experience prove that the use of field pea as compared to oilcake user for balancing the diet of bulls as to the digestible protein positively affected their average daily live weight gain (883 vs 862 gr respectively). The above contibuted to the increase in the crude protein digestibilixy coefficients by 2.8 %, NFAS by 2.9 %, as well as to the decrease in the crude cellular tissue by 3.1 %. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/410 |
Располагается в коллекциях: | 2011, № 1 (28), т. 1
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|