|
Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 1 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/434
|
Название: | Продуктивність пшениці озимої залежно від добрив та засобів захисту при вирощуванні її на дерново-підзолистих супіщаних грунтах Правобережного Полісся України |
Другие названия: | Winter wheat yielding capacity depending on fertilizers and protection means under the crop cultivation on soddy podsolic sandy soils of the Right-Bank Polissya of Ukraine |
Авторы: | Трембіцький, В. А. Trembitsky, V. Євтушок, І. М. Yevtushok, I. Мартенюк, О. М. Martenyuk, A. |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Трембіцький В. А. Продуктивність пшениці озимої залежно від добрив та засобів захисту при вирощуванні її на дерново-підзолистих супіщаних грунтах Правобережного Полісся України / В. А. Трембіцький, І. М. Євтушок, О. М. Мартенюк // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. - № 1, т. 1. – С. 70–76. |
Аннотация: | Встановлено, що внесення мінеральних добрив в основний обробіток ґрунту під пшеницю (N30P60K60 – фон) з подальшим проведенням триразового позакореневого підживлення сечовиною (N30 – у фази кущіння, колосіння і цвітіння) з одночасним застосуванням засобів захисту рослин підвищувало врожайність пшениці озимої сорту Золотоколоса на 55,4 %, а вміст білка, протеїну та клейковини – на 23,3, 24,1 та 24,5 % відповідно. |
Описание: | It has been established that the application of mineral fertilizers for the basic soil tillage for wheat in the ratio of N30 P60 K60 – background with the subsequent foliar dressing with urea ( N30 – in the phases of bushing out, earing and blooming ) with the simultaneous application of crop protection means contributed to increasing the yielding capacity of winter wheat of Zolotokolos variety by 55.4 %, as well as to increasing the content of albumen, protein and gluten by 23.3, 24.1 and 24.5 % respectively. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/434 |
Располагается в коллекциях: | 2011, № 1 (28), т. 1
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|