|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Підручники, посібники >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4482
|
Название: | Еколого-біологічні особливості та господарська цінність малопоширених культурних та природних рослинних ресурсів |
Другие названия: | Эколого-биологические особенности и хозяйственная ценность редких культурных и природных растительных ресурсов Ekologo-biological features and economic value of rare cultural and natural resources vegetable |
Авторы: | Бурлака, В. А. Burlaka, V. Засекін, Д. А. Засекин, Д. А. Zasekin, D. Скоромна, О. І. Скоромная, О. И. Skoromna, O. Кривий, М. М. Кривой, М. Н. Kryvyi, M. Арешонков, В. Ю. Oreshenkov, V. Гуцол, А. В. Hutsol, A. Вискушенко, А. П. Viskushenko, А. Чорний, М. В. Черный, М. В. Chorny, М. Павлюк, Н. В. Pavlyuk, N. Євтушок, І. М. Евтушок, И. М. Evtyshok, І. Орлов, О. О. Орлов, А. А. Orlov, O. Вербельчук, С. П. Verbelchuk, S. |
Ключевые слова: | малопоширені культури малораспространенные культуры rare culture кормовиробництво кормопроизводство fodder production тваринництво животноводство animal морфологічні особливості рослин морфологические особенности растений morphological characteristics of plants багаторічні культури многолетние культуры long-term culture дворічні культури двухлетние культуры two-year culture однорічні культури однолетние культуры annual crops |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Еколого-біологічні особливості та господарська цінність малопоширених культурних та природних рослинних ресурсів : навч. посіб. / В. А. Бурлака, Д. А. Засекін, О. І. Скоромна [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. – 2-е вид. – Житомир : ЖНАЕУ, 2011. – 102 с. |
Аннотация: | У посібнику приведені технології вирощування, умови зберігання та раціонального використання малопоширених культур у годівлі тварин, птиці. Зроблений короткий опис біологічних та морфологічних особливостей рослин з відповідними фотографіями.
Посібник розрахований на фахівців кормовиробництва, тваринництва, науковців, керівників сільськогосподарських виробництв, фермерів, студентів природничих, агрономічних, ветеринарних факультетів, сільськогосподарських коледжів. В пособии приведены технологии выращивания, условия хранения и рационального использования малораспространенных культур в кормлении животных, птицы. Сделан краткое описание биологических и морфологических особенностей растений с соответствующими фотографиями.
Пособие рассчитано на специалистов кормопроизводства, животноводства, научных работников, руководителей сельскохозяйственных производств, фермеров, студентов естественнонаучных, агрономических, ветеринарных факультетов, сельскохозяйственных колледжей. The guide contains the technologies of cultivation, storage conditions and sustainable use of minor crops in animal feeding, poultry. A brief description of the biological and morphological characteristics of plants with corresponding photos.
The manual is designed for professionals of forage, livestock, researchers, leaders of agricultural industries, farmers, students, nature science, agronomy, veterinary departments, agricultural colleges. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4482 |
ISBN: | 966-8456-34-3 |
Располагается в коллекциях: | Підручники, посібники
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|