DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4643

Название: Організаційно-правові аспекти забезпечення інноваційних процесів в молокопродуктовому підкомплексі
Другие названия: Организационно-правовые аспекты обеспечения инновационных процессов в молокопродуктовом подкомплексе
Organizational and legal aspects of innovation processes in dairy complex
Авторы: Чугаєвська, С. В.
Чугаевская, С. В.
Chugaevska, S.
Ключевые слова: інновація
инновация
innovation
інноваційна діяльність
инновационная деятельность
innovation activity
інноваційний процес
инновационный процесс
innovation process
молокопродуктовий підкомплекс
молокопродуктовый подкомплекс
dairy complex
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський державний університет імені Івана Франка
Библиографическое описание: Чугаєвська С. В. Організаційно-правові аспекти забезпечення інноваційних процесів в молокопродуктовому підкомплексі [Електронний ресурс] / С. В. Чугаєвська // Економіка. Управління. Інновації. Сер. Екон. науки : електрон. наук. фах. вид. – 2015. – № 1 (13). – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2015_1_42.
Аннотация: В науковій статті розглянуто організаційні та правові положення щодо розвитку інноваційних процесів в молокопродуктовому підкомплексі України. Виходячи з контексту необхідності наближення вітчизняної продукції до стандартів ЄС, запропоновано класифікаційно-видову схему інноваційних процесів. Сформовано модель організаційно-економічних відносин інституцій, державних установ та відомств по забезпеченню розвитку даних процесів, а також запропоновано механізм їх регулювання в молокопродуктовому підкомплексі.
В научной статье рассмотрены организационные и правовые положения развития инновационных процессов в молокопродуктовом подкомплексе Украины. Исходя из контекста необходимости приближения отечественной продукции к стандартам ЕС, предложена класификационно-видовая схема инновационных процессов. Сформирована модель организационно-экономических взаимоотношений институтов, государственных организаций и ведомств по обеспечению развития данных процессов, а также предложен механизм их урегулирования в молокопродуктовом подкомплексе.
In the scientific article examines the institutional and legal situation of development of innovative processes in dairy production in Ukraine. Based on the context of the need to bring local products to EU standards, proposed classification-view diagram of innovative processes. Generated model of organizational and economic relations between institutions, government agencies and departments to ensure the development of these processes as well as the mechanism of their settlement in dairy production.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4643
ISSN: 2410-3748
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
EUI_2015_1.pdf264,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет