DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 1 (36), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/469

Название: Гістологічна характеристика найдовшого м′яза спини у кролів при згодовуванні комбікорму з різним вмістом хрому
Другие названия: The histological characteristics of the back longest muscule in rabbits fed with mixed fodder with different chrome content
Авторы: Горальський, Л. П.
Goralsky, L.
Ібатулін, І. І.
Ibatulin, I.
Волківський, І. А.
Volkivsky, I.
Махно, К. І.
Makhno, K.
Дата публикации: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Гістологічна характеристика найдовшого м′яза спини у кролів при згодовуванні комбікорму з різним вмістом хрому / Л. П. Горальський, І. І. Ібатулін, І. А. Волківський, К. І. Махно // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 1, т. 1. – С. 166–173.
Аннотация: Вивчено вплив хрому на ріст молодняку кролів м’ясного напряму продуктивності та з’ясовано особливості мікроскопічної будови найдовшого м’язу спини у кролів дослідних груп. Встановлено, що застосування комбікорму з додаванням хрому у кількості 0,6–0,8 мг/кг кролям у 42–84-добовому віці сприяє підвищенню інтенсивності їх росту. При цьому, змін в гістоструктурі найдовшого м'яза спини не спостерігали, що свідчить про доцільність застосування у раціон кролів сполук хрому для підвищення їх продуктивності.
Описание: The paper presents the investigation into the effects of chrome on the growth of young meat rabbits, the peculiarities of the microscopic structure of the back longest muscle in experimental groups being specified. It has been established that the use of mixed fodder for rabbits aged 42–84 days with the additional introduction of chrome amounting to 0,6–0,8 mg/kg contributes to the intensity of young rabbit growth along with it, no characteristic changes in the histostructure of the back longest muscle are observed. The above testifies to the expediency of introducing chrome compounds into the rabbits diet with the aim of increasing their productivity.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/469
Располагается в коллекциях:2013, № 1 (36), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
The_histological_characteristics.pdf756,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет