Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4719
|
Название: | Якість молока та м’яса сільськогосподарських підприємств Житомирського регіону в контексті євроінтеграційних вимог |
Другие названия: | Качество молока и мяса сельскохозяйственных предприятий Житомирского региона в контексте евроинтеграционных требований Quality of milk and of the agricultural enterprises in Zhytomyr region in the context eurointegration requirements |
Авторы: | Грабчук, І. Ф. Грабчук, И. Ф. Grabchuk, І. |
Ключевые слова: | якість качество quality молоко milk м’ясо мясо meat показники безпеки показатели безопасности safety indexes стандарти стандарты standards конкурентоспроможність конкурентоспособность competition допустимий рівень допустимый уровень possible level вимоги требования requirement |
Дата публикации: | 2008 |
Издатель: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
Библиографическое описание: | Грабчук І. Ф. Якість молока та м’яса сільськогосподарських підприємств Житомирського регіону в контексті євроінтеграційних вимог / І. Ф. Грабчук // Наук. вісн. Волинського нац. ун-ту ім. Л. Українки. Сер. Екон. науки. – 2008. – № 7. – С. 248–251. |
Аннотация: | Зосереджено увагу на проблемах зростання якості молока і м’яса у сільськогосподарських підприємствах усіх форм власності Житомирського регіону в контексті інтеграції України до Світової організації торгівлі та Європейського Союзу і визначено шляхи їх подолання. Внимание сосредоточено на проблемах повышения качества молока и мяса в сельскохозяйственных предприятиях всех форм собственности Житомирского региона в контексте интеграции Украины во Всемирную организацию торговли и Европейский Союз и определены пути преодоления этих проблем. The paper focuses on the problems of improving milk and meat quality at agriculture
enterprises of all forms of ownership in Zhytomyr region in the context of Ukraine’s integration into the World Trade Organization and European Union. It also determines the ways of solving the above problems. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4719 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|