DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4719

Название: Якість молока та м’яса сільськогосподарських підприємств Житомирського регіону в контексті євроінтеграційних вимог
Другие названия: Качество молока и мяса сельскохозяйственных предприятий Житомирского региона в контексте евроинтеграционных требований
Quality of milk and of the agricultural enterprises in Zhytomyr region in the context eurointegration requirements
Авторы: Грабчук, І. Ф.
Грабчук, И. Ф.
Grabchuk, І.
Ключевые слова: якість
качество
quality
молоко
milk
м’ясо
мясо
meat
показники безпеки
показатели безопасности
safety indexes
стандарти
стандарты
standards
конкурентоспроможність
конкурентоспособность
competition
допустимий рівень
допустимый уровень
possible level
вимоги
требования
requirement
Дата публикации: 2008
Издатель: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Библиографическое описание: Грабчук І. Ф. Якість молока та м’яса сільськогосподарських підприємств Житомирського регіону в контексті євроінтеграційних вимог / І. Ф. Грабчук // Наук. вісн. Волинського нац. ун-ту ім. Л. Українки. Сер. Екон. науки. – 2008. – № 7. – С. 248–251.
Аннотация: Зосереджено увагу на проблемах зростання якості молока і м’яса у сільськогосподарських підприємствах усіх форм власності Житомирського регіону в контексті інтеграції України до Світової організації торгівлі та Європейського Союзу і визначено шляхи їх подолання.
Внимание сосредоточено на проблемах повышения качества молока и мяса в сельскохозяйственных предприятиях всех форм собственности Житомирского региона в контексте интеграции Украины во Всемирную организацию торговли и Европейский Союз и определены пути преодоления этих проблем.
The paper focuses on the problems of improving milk and meat quality at agriculture enterprises of all forms of ownership in Zhytomyr region in the context of Ukraine’s integration into the World Trade Organization and European Union. It also determines the ways of solving the above problems.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4719
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VVNU_2008_7_248-251.pdf445,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет