Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4897
|
Название: | Виробництво екологічно чистої яловичини в умовах радіоактивного забруднення |
Другие названия: | Производство экологически чистой говядины в условиях радиоактивного загрязнения Production of ecologically pure beef in the conditions of radioactive contamination |
Авторы: | Паламарчук, Т. М. Паламарчук, Т. Н. Palamarchuk, T. |
Ключевые слова: | екологічна чиста яловичина экологически чистая говядина ecologically pure beef виробництво яловичини производство говядины beef production радіоактивне забруднення радиоактивное загрязнение radioactive contamination |
Дата публикации: | 2000 |
Издатель: | Львівський національний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Паламарчук Т. Виробництво екологічно чистої яловичини в умовах радіоактивного забруднення / Т. Паламарчук // Вісн. Львівського держ. аграр. ун-ту. Сер. Економіка АПК. – 2000. – № 7 (2). – С. 184–189. |
Аннотация: | У статті досліджено сучасний стан виробництва яловичини в умовах радіоактивного забруднення. Визначено умови високої якості виробництва екологічно чистої харчової продукції. Проаналізовано певні технічні та організаційні рішення. Розглянуто заходи, що допоможуть виробникам сільськогосподарської продукції збільшити виробництво продукції, підняти його ефективність та забезпечити населення України важливим харчовим продуктом – екологічно чистою яловичиною. В статье исследовано современное состояние производства говядины в условиях радиоактивного загрязнения. Определены условия высокого качества производства экологически чистой пищевой продукции. Проанализированно определенные технические и организационные решения. Рассмотрены мероприятия, которые помогут производителям сельскохозяйственной продукции увеличить производство продукции, поднять его эффективность и обеспечить население Украины важным пищевым продуктом – экологически чистой говядиной. The article examines the present state of beef production in the conditions of radioactive contamination. The conditions of high quality ecologically pure food products manufacturing are defined. Definite technical and organizational decisions are analyzed. Considered measures make if for agricultural producers to increase the output, to rise the efficiency and to provide the population of Ukraine with the important food product – ecologically pure beef. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4897 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|