Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/4904
|
Название: | Проблеми збільшення виробництва яловичини на Поліссі |
Авторы: | Паламарчук, Т. М. Паламарчук, Т. Н. Palamarchuk, T. |
Ключевые слова: | скотарство виробництво яловичини ВРХ Полісся |
Дата публикации: | 1998 |
Издатель: | Житомирський державний технологічний університет |
Библиографическое описание: | Паламарчук Т. М. Проблеми збільшення виробництва яловичини на Поліссі / Т. М. Паламарчук // Вісн. Житомирського інженерно-техн. ін-ту. – 1998. – № 7. – С. 206–208. |
Аннотация: | Аналіз розвитку виробництва яловичини на Поліссі Житомирщини свідчить про необхідність збільшення її об’ємів. В регіоні є найбільш сприятливі умови: великі площі природних кормових угідь, є можливість в структурі посівних площ збільшити площу кормових культур, особливо багаторічних трав. Дослідження показали, що затрати праці на вирощування молодняка великої рогатої худоби в 5-6 разів менші, ніж в маточному скотарстві. Анкетне опитування робітників також підтвердило, що на Поліссі краще займатися виробництвом м’яса яловичини, ніж іншими видами м’яса. При цьому м’ясо яловичини менше вражається радіонуклідами, ніж молоко. Збільшення виробництва яловичини – це один із резервів покращення харчування населення країни. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/4904 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|