Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 2 (38), т. 1 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/501
|
Название: | Формування молочної продуктивності залежно від технології підготовки худоби до отелення |
Другие названия: | Performance formation depending on the preparatory technology of the cattle before calving |
Авторы: | Пікула, О. А. Pikulа, O. |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Пікула О. А. Формування молочної продуктивності залежно від технології підготовки худоби до отелення / О. А. Пікула // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 2, т. 1. – С. 192–197. |
Аннотация: | У результаті досліджень встановлено, що утримання повновікових корів у сухостійний період безприв’язним способом у ізольованих секціях на глибокій підстилці дає змогу збільшити продуктивність наступної лактації на 12,1 %. Також встановлено вплив умов утримання корів у сухостійний період на молочну продуктивність (η.=6,3 %). Крім того, підтверджена тенденція збільшення продуктивності з віком – сила впливу фактору А на ознаки надій та кількість молочного жиру відповідно становить 8,9 % і 9,8 %. |
Описание: | The research results prove that keeping the full-grown untethered cows in the insulated sections on the deep litter during the dry period allows to increase the subsequent lactation performance by 12,1 %. The research also proves that the cow keeping conditions during the dry period affects the performance (η 2=6,3 %). In addition there is a tendency of increasing performance depending on the age. It is the influence power of the factor A on the lactation performance and quantities of fats in milk. The data amount to 8,9 and 9,8 % respectively. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/501 |
Располагается в коллекциях: | 2013, № 2 (38), т. 1
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|