Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 2 (38), т. 1 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/502
|
Название: | Кореляція поверхневих та внутрішньом’язових властивостей м'яса курчат-бройлерів у технологічному процесі виробництва формованих продуктів |
Другие названия: | Surface and intramuscular correlation of broiler chicken meat properties in technological production process of molded products |
Авторы: | Усатенко, Н. Ф. Usatenko, N. Змієвська, Т. М. Zmievska, T. Крижська, Т. А. Kryzhska, T. Охріменко, Ю. І. Ohrimenko, Y. |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Кореляція поверхневих та внутрішньом’язових властивостей м'яса курчат-бройлерів у технологічному процесі виробництва формованих продуктів / Н. Ф. Усатенко, Т. М. Змієвська, Т. А. Крижська, Ю. І. Охріменко // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 2, т. 1. – С. 185–192. |
Аннотация: | Встановлено взаємозв’язок між поверхневими та внутрішньом’язовими властивостями м’яса курчат-бройлерів у технологічному процесі виробництва формованих продуктів. Результати експериментальних досліджень були отримані за допомогою сучасної вимірювальної техніки, а саме – універсальної випробувальної машини SANS CMT2503 та інших лабораторних установок, описання яких наведено у роботі. Отримані рівняння дозволяють більш ефективно корегувати етапи технологічного процесу. |
Описание: | The correlation between surface and intramuscular properties of broiler chicken meat in the technological production process of the molded products has been determined. Experimental research results have been obtained by means of modern measuring techniques, namely universal testing machine SANS, CMT2503 and other laboratory facilities, instruction manual of which is given in the article. The obtained equations make allow it possible to adjust phases of the technological process more effectively. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/502 |
Располагается в коллекциях: | 2013, № 2 (38), т. 1
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|