|
Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 2 (38), т. 1 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/506
|
Название: | Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, яка вирощена у приватному господарстві та на комплексі |
Другие названия: | The comparative analysis of the quality and the safety of slaughter of poultry raised in the private household and the farm enterprise and marketed in “Zhytny rynok” |
Авторы: | Довгій, Ю. Ю. Dovgy, Y. Котелевич, В. А. Kothelevych, V. Лігоміна, І. П. Lihomina, I. Бурківська, Д. А. Burkivska, D. |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, яка вирощена у приватному господарстві та на комплексі / Ю. Ю. Довгій, В. А. Котелевич, І. П. Лігоміна, Д. А. Бурківська // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 2, т. 1. – С. 148–153. |
Аннотация: | Наведено результати порівняльного аналізу якості й безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі, що реалізуються на Житньому ринку м. Житомир. Було проведено комплексну ветсанекспертизу, яка включала: огляд та анатомічний розділ тушок, органолептичні і біохімічні показники м'яса, бактеріологічні дослідження та визначення антибіотиків. За результатами досліджень м'ясо курей з приватного сектора значно перевищує за якістю та безпекою м'ясо птиці з комплексу. |
Описание: | The article gives the result of comparative analysis of the quality and safety of slaughter of poultry raised in the private household and farm enterprise. The integrated veterinary and sanitary expertise covered an examination and anatomical dressing of carcasses, organoleptic and biochemical indices of flesh, bacteriological tests and tracing of antibiotics. The research results obtained prove that meat of the chicken raised in private household considerably exceeds the meat of chicken grown of farm enterprise as to its quality and safety. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/506 |
Располагается в коллекциях: | 2013, № 2 (38), т. 1
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|