Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5061
|
Название: | Ефективність виробництва яловичини |
Другие названия: | Эффективность производства говядины The efficiency of beef production |
Авторы: | Шуст, П. Д. Shust, P. Славов, В. П. Slavov, V. Науменко, М. П. Naumenko, M. |
Ключевые слова: | яловичина говядина beef ефективність виробництва эффективность производства efficiency of production м’ясо мясо meat |
Дата публикации: | 2005 |
Издатель: | Юнівест Медіа |
Библиографическое описание: | Шуст П. Д. Ефективність виробництва яловичини / П. Д. Шуст, В. П. Славов, М. П. Науменко // Пропозиція. – 2005. – № 10. – С. 110–113. |
Аннотация: | У зв’язку з різким зниженням на тваринницькому ринку продукції власного виробництва, країна може втратити продовольчу незалежність держави, як це вже сталося на енергетичному ринку. Особливу тривогу викликає ринок м’яса, норму фізіологічних потреб якого можливо забезпечити тільки за умов імпорту. В связи с резким снижением на животноводческом рынке продукции собственного производства, страна может потерять продовольственную независимость государства, как это уже произошло на энергетическом рынке. Особую тревогу вызывает рынок мяса, норму физиологических потребностей которого возможно обеспечить только в условиях импорта. Due to the sharp decline in the livestock market their own production, the country may lose food sovereignty of the state, as has already happened in the energy market. Of particular concern is the meat market, the rate of physiological needs is possible to provide only in terms of imports. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5061 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|