Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5167
|
Название: | Мікробіорта насіння сої за органічної технології вирощування |
Авторы: | Сагановська, В. І. Saganowska, V. Стєрлікова, О. М. Styerlikova, O. |
Ключевые слова: | агрофітоценоз мікроміцети фунгіциди |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Сагановська В. І. Мікробіорта насіння сої за органічної технології вирощування / В. І. Сагановська, О. М. Стєрлікова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 113–116. |
Аннотация: | Зі збільшенням площ під посівами сої з кожним роком насіння різних сортів характеризується поступовим збільшенням ураженості хворобами. Причиною високої заселеності зерна грибами можуть бути порушення технології вирощування рослин та його зберігання. Ряд науковців відмічають, що за інтенсивної технології вирощування відбувається накопичення специфічних для сої збудників хвороб, це в свою чергу призводить до інтенсивного використання фунгіцидів. Під час вирощування культури за органічною технологією це є неприйнятним. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5167 |
ISBN: | 978-617-7265-64-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|