Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5191
|
Название: | За якість та безпеку продукції бджільництва |
Авторы: | П’ясківський, В. М. Pyaskivskiy, V. Вербельчук, С. П. Verbelchuk, S. Вербельчук, Т. В. Verbelchuk, T. Барановська, В. А. Baranovska, V. |
Ключевые слова: | органічне бджільництво неонікотиноїди екологічна продукція ГМО |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | За якість та безпеку продукції бджільництва / В. М. П’ясківський, С. П. Вербельчук, Т. В. Вербельчук, В. А. Барановська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 151–156. |
Аннотация: | Основу виробництва органічної продукції повинна складати комплексна програма, що базується на стандартах розроблених в Євросоюзі. Вона охоплює всю систему: кормову базу, виробництво, контроль технології, маркування, торгівлю тощо. Через належну пасічницьку практику (WBP) формується довіра між державою, виробником та споживачем. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5191 |
ISBN: | 978-617-7265-64-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|