DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5191

Название: За якість та безпеку продукції бджільництва
Авторы: П’ясківський, В. М.
Pyaskivskiy, V.
Вербельчук, С. П.
Verbelchuk, S.
Вербельчук, Т. В.
Verbelchuk, T.
Барановська, В. А.
Baranovska, V.
Ключевые слова: органічне бджільництво
неонікотиноїди
екологічна продукція
ГМО
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: За якість та безпеку продукції бджільництва / В. М. П’ясківський, С. П. Вербельчук, Т. В. Вербельчук, В. А. Барановська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 151–156.
Аннотация: Основу виробництва органічної продукції повинна складати комплексна програма, що базується на стандартах розроблених в Євросоюзі. Вона охоплює всю систему: кормову базу, виробництво, контроль технології, маркування, торгівлю тощо. Через належну пасічницьку практику (WBP) формується довіра між державою, виробником та споживачем.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5191
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_151-156.pdf182,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет