Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5192
|
Название: | Мікози та їх вплив на бджіл і продукцію |
Авторы: | П’ясківський, В. М. Pyaskivskiy, V. Андрійчук, В. Ф. Andriychuk, V. Ткачук, В. І. Tkachuk, V. |
Ключевые слова: | органічне бджільництво інфекційні хвороби бджіл мікотоксичний моніторинг |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | П’ясківський В. М. Мікози та їх вплив на бджіл і продукцію / В. М. П’ясківський, В. Ф. Андрійчук, В. І. Ткачук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 156–162. |
Аннотация: | Гриби – це група нижчих рослин, без хлорофілу, які здатні рости за відсутності світла. Плісняві гриби – це види грибів ріст яких відбувається за рахунок довгих ниток (філоментів), що називаються гіфами. Плісняві гриби виростають з одиничної клітини до паутиноподібних грибниць з розгалужених гіфів і називаються міцелієм. Гіфи дуже важливі для виживання та поширення грибів. Плісняві гриби виробляють спори (конідії), здатні поширюватись повітряним шляхом у просторі. Велика кількість цих спор придає кожному виду пліснявих грибів їх характерний колір. Спори поширюються пасивно вітром та водою, та активно – комахами тощо. Спори можуть знаходитись в стадії спокою на протязі багатьох місяців та років, до тих пір, поки не виникнуть відповідні умови. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5192 |
ISBN: | 978-617-7265-64-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|