Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5208
|
Название: | Фізіологічна активність харчових добавок груп «В» та «Е», а також їх вплив на гомеостаз людського організму |
Авторы: | Левченко, В. Б. Levchenko, V. Шульга, І. В. Shulga, I. |
Ключевые слова: | харчові добавки алергічні реакції організм людини |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Левченко В. Б. Фізіологічна активність харчових добавок груп «В» та «Е», а також їх вплив на гомеостаз людського організму / В. Б. Левченко, І. В. Шульга // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 251–255. |
Аннотация: | Проведено оцінку фізіологічного впливу окремих харчових добавок на організм людини. Встановлено значення харчових добавок в гомеостатичних процесах людського організму. Проаналізовано біологічну дію харчових добавок на резистентність людського організму до вірусних хвороб. Проведено узагальнення інформації про харчові добавки в продуктах харчування. Встановлено зв’язок між харчовою добавкою і її впливом на організм людини. Вироблено рекомендації щодо вживання продуктів, що містять харчові добавки. Виявлено основні харчові добавки які застосовуються для виробництва газованих напоїв, чіпсів, сухариків. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5208 |
ISBN: | 978-617-7265-64-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|