Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5221
|
Название: | Фактори підвищення ефективності функціонування органічних господарств |
Авторы: | Шкуратов, О. І. Shkuratov, O. Кипоренко, В. В. Kyporenko, V. |
Ключевые слова: | органічна продукція органічні господарства органічне виробництво ефективність органічного виробництва |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Шкуратов О. І. Фактори підвищення ефективності функціонування органічних господарств / О. І. Шкуратов, В. В. Кипоренко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 413–416. |
Аннотация: | У найбільш узагальненому поданні ефективність характеризує розвинені явища, системи, процеси і виступає в якості індикатора розвитку і найважливішого стимулу. Встановлюючи на меті підвищення ефективності певної діяльності і їх сукупності, необхідно вирішити конкретні завдання щодо встановлення заходів, що сприяють процесу розвитку, і відмовитися від негативних заходів, які можуть привести до зворотного процесу. Сутність проблеми підвищення ефективності функціонування полягає в раціональному використанні
наявних ресурсів при отриманні економічних результатів на кожну витрачену одиницю. Підвищення ефективності функціонування є однією з центральних проблем економіки. Для цілей успішного розв’язання різноманітних соціальних і економічних завдань не існує іншого шляху, крім всебічного підвищення ефективності суспільного виробництва в цілому. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5221 |
ISBN: | 978-617-7265-64-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|