DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5226

Название: Особливості інформаційного забезпечення виробників органічної продукції
Авторы: Захарова, Д. С.
Zakharova, D.
Ключевые слова: органічне виробництво
органічна продукція
інформаційно-дорадчі центри
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Захарова Д. С. Особливості інформаційного забезпечення виробників органічної продукції / Д. С. Захарова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 436–439.
Аннотация: Одним з основних напрямків підвищення ефективності виробництва органічної продукції є створення регіональних інформаційно-дорадчих центрів, які пропонуємо створювати на базі великих сільськогосподарських підприємств, що здійснюють виробництво органічної продукції рослинництва та тваринництва впродовж не менше трьох років та мають висококваліфікований персонал.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5226
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_436-439.pdf289,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет