Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5226
|
Название: | Особливості інформаційного забезпечення виробників органічної продукції |
Авторы: | Захарова, Д. С. Zakharova, D. |
Ключевые слова: | органічне виробництво органічна продукція інформаційно-дорадчі центри |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Захарова Д. С. Особливості інформаційного забезпечення виробників органічної продукції / Д. С. Захарова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 436–439. |
Аннотация: | Одним з основних напрямків підвищення ефективності виробництва органічної продукції є створення регіональних інформаційно-дорадчих центрів, які пропонуємо створювати на базі великих сільськогосподарських підприємств, що здійснюють виробництво органічної продукції рослинництва та тваринництва впродовж не менше трьох років та мають висококваліфікований персонал. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5226 |
ISBN: | 978-617-7265-64-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|