Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5229
|
Название: | Особливості цінової політики на ринку органічної продукції |
Авторы: | Лесь, А. В. Les, A. Ращенко, А. В. Rashchenko, А. |
Ключевые слова: | органічна продукція собівартість органічної продукції ринок органічної продукції ціна на органічну продукцію |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Лесь А. В. Особливості цінової політики на ринку органічної продукції / А. В. Лесь, А. В. Ращенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 446–450. |
Аннотация: | В умовах погіршення екологічного стану довкілля більшого значення набувають якісні показники продуктів харчування. Відомо, що органічна продукція має більшу екологічну безпечність та корисність у порівнянні із традиційними аналогами. Проте, зважаючи на економічну кризу та системне збідніння населення важливим фактором, що визначає попит на екологічно чисту продукцію є ціна. У контексті даного дослідження проаналізовано рівень цін на органічні товари та проведено порівняння із вартістю традиційних продуктів харчування. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5229 |
ISBN: | 978-617-7265-64-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|