Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5235
|
Название: | Інституційне середовище розвитку органічного виробництва |
Авторы: | Прокопчук, О. А. Prokopchuk, O. Усюк, Т. В. Usyuk, T. |
Ключевые слова: | органічне виробництво інституційне середовище ринок органічної продукції органічний ринок |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Прокопчук О. А. Інституційне середовище розвитку органічного виробництва / О. А. Прокопчук, Т. В. Усюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 475–480. |
Аннотация: | Визначальною тенденцією розвитку сучасного ринку продовольства є підвищення рівня диференційованості попиту та вимог до якості продукції. У відповідь на це, а також на загострення глобальних проблем забруднення довкілля та погіршення здоров’я населення, в наслідок споживання значної кількості продуктів харчування, вироблених із застосуванням синтетичних речовин, відбувається інтенсифікація органічного виробництва. Базовою умовою його розвитку є наявність ефективного інституційного середовища − сукупності формальних і неформальних організацій і правил, що визначають межі та можливості суспільної діяльності. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5235 |
ISBN: | 978-617-7265-64-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|