DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5235

Название: Інституційне середовище розвитку органічного виробництва
Авторы: Прокопчук, О. А.
Prokopchuk, O.
Усюк, Т. В.
Usyuk, T.
Ключевые слова: органічне виробництво
інституційне середовище
ринок органічної продукції
органічний ринок
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Прокопчук О. А. Інституційне середовище розвитку органічного виробництва / О. А. Прокопчук, Т. В. Усюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 475–480.
Аннотация: Визначальною тенденцією розвитку сучасного ринку продовольства є підвищення рівня диференційованості попиту та вимог до якості продукції. У відповідь на це, а також на загострення глобальних проблем забруднення довкілля та погіршення здоров’я населення, в наслідок споживання значної кількості продуктів харчування, вироблених із застосуванням синтетичних речовин, відбувається інтенсифікація органічного виробництва. Базовою умовою його розвитку є наявність ефективного інституційного середовища − сукупності формальних і неформальних організацій і правил, що визначають межі та можливості суспільної діяльності.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5235
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_475-480.pdf238,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет